Taxaties van bijzonder objecten, een uitdaging!

Kerken, scholen en ander maatschappelijk vastgoed

OPTIMA Taxaties is gespecialiseerd in het uitbrengen van taxaties van bijzondere objecten. Op dit gebied valt te denken aan monumenten, boerderijen, molens, kerken en kastelen. Bij veel makelaars en taxateurs ontbreekt de kennis en ervaring om deze bijzondere objecten te taxeren, OPTIMA Taxaties heeft deze expertise wel in huis.

Advisering

Speciaal op het gebied van taxaties van kerken en andere maatschappelijke heeft OPTIMA Taxaties in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Bovendien heeft dit geleid tot goede mogelijkheden voor advisering over alternatieve aanwendingsmogelijkheden. Momenteeel zijn veel kerken zich aan het beraden over de toekomst van hun gebouwen. Uit ervaring weten wij wat er speelt.

Belangrijk is de kennis waarover wij beschikken van kerkelijk- en maatschappelijk vastgoed en haar wet-/ en regelgeving. Voor bijvoorbeeld een kerk of een schoolgebouw zijn er bijvoorbeeld veel meer alternatieve aanwendingsmogelijkheden dan uitsluitend woningbouw.

Toelichting

Bij OPTIMA Taxaties krijgt u bovendien een toelichting hoe de waardebepaling tot stand is gekomen. Wel zo zeker. Wij streven er naar een taxatierapport binnen vijf werkdagen na opname te kunnen leveren.

U wilt ons inschakelen bij de taxatie van uw bijzondere object? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en informeer naar onze werkwijze en/of onze tarieven.

 

 

Afbeeldingen/Diversen/Kerk Hoogersmilde.jpg

Kerk en pastorie Hoogersmilde

Afbeeldingen/Diversen/Gevangenis.jpg

Gevangenis Heerhugowaard

Afbeeldingen/Diversen/Watertoren Bolsward.jpg

Watertoren Bolsward

Afbeeldingen/Diversen/Kerk Buitenpost.jpg

Kerk Buitenpost