Taxatie en waardebepaling


OPTIMA Taxaties is een gespecialiseerd taxatiebureau voor taxaties van onroerend goed van woningen en bedrijven. Wij streven er naar een taxatierapport binnen vijf werkdagen na opname te kunnen leveren. U kunt ons inschakelen voor:


WONINGTAXATIE: Vandaag de dag verlangen de banken een goed onderbouwd rapport dat gevalideerd wordt door o.a. het NWWI. Het NWWI controleert of door de taxateur aan alle wettelijke voorwaarden is voldaan betreffende het rapport. OPTIMA Taxaties voldoet aan alle eisen die nodig zijn voor het opstellen van deze zogenaamde gevalideerde rapporten. OPTIMA Taxaties is tevens aangesloten bij de VBO Makelaar.

TAXATIE BIJ ECHTSCHEIDINGHet komt met enige regelmaat voor dat er een taxatie moet worden gedaan voor een echtpaar dat gaat scheiden. Het gaat dan om een taxatierapport voor de 'dagwaarde' van een woning of bedrijfspand. 

TAXATIE VAN BEDRIJFOok mensen met een bedrijf komen soms in de positie, door echtscheiding of bij het uit elkaar gaan van firmanten, dat de waarde van het bedrijf onafhankelijk moet worden vastgesteld. OPTIMA Taxaties heeft ervaring in het bepalen van de bedrijfswaarde / goodwill.

TAXATIE BIJ OVERLIJDENAls één van de partners overlijd moeten er veel zaken worden geregeld. Hierbij is het vaak nodig om een woning, bedrijfspand of bedrijfswaarde te taxeren. OPTIMA Taxaties is hiervoor een goede partner, ook voor het taxeren van inboedels.

TAXATIE BIJ AANKOOPU hebt een leuke woning of bedrijfspand op het oog, maar wat is eigenlijk de waarde? Advies en taxatie bij de eventuele aankoop is in goed handen bij OPTIMA Taxaties.

TAXATIE VAN WOZ WAARDEU twijfelt of 'het prijskaartje' dat de gemeente aan uw woning of bedrijfspand heeft gehangen wel juist is, s omdat u twijfelt over de referenties die de gemeente noemt of over de eventuele minpunten aan uw pand.


Ook voor het natrekken van kadastrale grenzen of het bepalen van de herbouwwaarde voor de brandverzekering, zodat u niet onder-of oververzekerd bent, hoort bij dienstenpakket van OPTIMA Taxaties.

  

 

 

Afbeeldingen/Diversen/Frans Tjallingiiw1.jpg